IDEATORI - Palvelualan liiketoiminta

Tuotannollinen liiketoiminta | Palvelualan liiketoiminta | Tuote-ideat | Myytävät yritykset

Nimi Lyhyt kuvaus Kysy lisää
Asiakaslähtöisyyden testaus Yritys tarjoaa tuotteiden, palveluiden ja ohjelmien kehitysvaiheen aikaista testausta asiakastarpeet huomioiden.
Muovituotteiden suunnittelu Luoda 1-3 henkilön yritys Joensuun talousalueelle, joka on erikoistunut muovituotteiden tuotekehitystukeen ja tuotesuunnitteluun.Erikoisosaamisalueena muovituotteiden suunnittelu.
Naisten vaatetusliike Uudenlaisella liikeidealla toimiva naisten vaatetusliike, jossa miehetkin viihtyvät.
Opastuksen suunnittelu Opastuksen liikeideana on suunnitella erilaisia liikkumisen ja löytämisen opastuksia esim. messuille ja tapahtumiin. Tämä liikeidea ei sisällä itse opasteiden rakentamista. Toki yrittäjän taipumusten mukaan opasteiden valmistus ja asennus voivat kuulua toiminta-ajatukseen.
Rakennusalan suunnittelutoimisto Talonrakennuksen suunnittelutoimisto, jonka toimintaperiaate on uudenlainen perustuen eri alojen parhaiden käytäntöjen yhdistelmään.
Rakennusliike Yrityksen idea on uudisrakentamiseen keskittyvä asiakaslähtöinen kokonaispalvelu.
Talojen kasvopesu Palvelu, joka tehokkaasti ja oikeilla menetelmillä eri pinnoitteille suorittaisi tehokkaasti talojen ulkopintojen puhdistushuollon ja samalla tarkastaisi viat ja myös korjaisi ne kuntoon. Palvelusta leima huoltokirjaan, kuten auton määräaikaishuollossa. Tuottaisi lisäarvon omistajalle mm. talon myynnissä. Oikeilla menetelmillä työt tehtäisiin turvallisesti.
Taltiointi Liikeidean tarkoituksena on tallentaa eri tapahtumat julkaistavaksi internetissä tai myöhemmin tarkasteltavaksi vaihe vaiheelta. Tällaisia tapahtumia voivat olla esim. rakennusprojektit, tapahtumat, yms.
Tuote- ja valmistuskoordinaattori =Verkostokoordinaattori Asiantuntijayritys, joka toteuttaisi tuoteomistajalle kokonaispalvelun tuotteen logistisen ketjun hallinnasta, komponenttien ostosta valmiiseen kokoonpantuun ja testattuun tuotteeseen saakka.