IDEATORI - Tuote-ideat

Tuotannollinen liiketoiminta | Palvelualan liiketoiminta | Tuote-ideat | Myytävät yritykset

Nimi Lyhyt kuvaus Kysy lisää
ATW-lisälaite 1: Lannoitelevitin Myydään tuoteoikeus koskien uutta, kilpailukykyisiä ominaisuuksia sisältävä mönkijän tai maataloustraktorin kärriin kytkettävää lannoitteiden ja muiden rakeisten aineiden keskipakoislevitintä.Tuote on myyntivalmis ja sitä on jo myyty muutamia kappaleita. Tuotetta on esitelty useilla kotimaisilla messuilla. Tuote sisältää hyödyllisyysmallisuojan Suomessa ja patenttihakemus Ruotsiin on vireillä.
ATW-lisälaite 2: Puiden juontolaite Myydään tuoteoikeus koskien moottorikelkkaan sekä mönkijään kytkettävää puiden juontolaitetta. Tuotteelle on Suomessa hyödyllisyysmallisuoja. Tuote on ollut myynnissä jo 2 vuoden ajan ja sille on valmis jakeluverkosto Suomessa. Tuotteen keskeinen kilpailuetu on nopea tuulenkaatojen korjuu.
ATW-lisälaitteita: Juontokärry sekä latuhöylä Myydään valmistusoikeudet koskien valmiita ja myynnissä olevaa mönkijään sekä moottorikelkkaan kytkettävää juontokärryä sekä latuhöylää.
Myydään Lisenssi; Laiturin tukijalka Keksijällä on hyödyllisyysmalli nestevaimennetulle laiturin tukijalalle. Hyödyllisyysmallin hakemusnumero on U20000376.

Idean perustiedot sekä piirustuksen voit käydä katsomassa linkistä: http://hyodyllisyysmalli.prh.fi/hymanet. Idean kuvauksen voi hakea sieltä em. hakemusnumeron avulla. Tuotteesta on valmistettu toimiva proto, mutta sitä ei ole valmistettu myyntiin.

Myydään suksitelineidea Myydään tuoteoikeudet eli piirustukset ja mallit kätevästä suksitelineestä auton vetokoukkuun. Sopii pienelle tai isommalle valmistajalle aloitus- tai lisätuotteeksi.